Όροι και προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Με το παρόν δηλώνεται ότι αυτός ο ιστότοπος και μηχανή κρατήσεων βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία και λειτουργία  της Thess Transfer Services, ιδιοκτήτριας Εταιρείας και διαχειρίστριας της σελίδας thesstransferservices.gr.
Με την χρήση της υπηρεσίας κρατήσεων κατευθείαν από την Thess Transfer Services ή άλλα κανάλια διανομής, δηλαδή συνδεδεμένες ιστοσελίδες, και με την αποδοχή της παραίτησης από αξιώσεις, συμφωνείτε να δεσμευτείτε στους ακόλουθους όρους χρήσης:
Η Thess Transfer Services διαθέτει για τους χρήστες του διαδικτύου, τους άμεσους πελάτες και πράκτορες δεδομένα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τα συνεργαζόμενα μέρη. Μέσω αυτού του συστήματος κρατήσεων ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει την μεταφορά του στους διαθέσιμους προορισμούς.
Όλες αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης. Επιπρόσθετα, κάθε υπηρεσία που διατίθεται ως αποτέλεσμα της χρήσης της παρούσας εφαρμογής υπόκειται επίσης στους όρους χρήσης του τοπικού συμβαλλόμενου συνεργάτη που παρέχει την υπηρεσία (εταιρεία ταξί, μεμονωμένοι οδηγοί, εταιρείες μεταφοράς).
Οι όροι για κάθε πάροχο υπηρεσιών βρίσκονται στην διάθεση του πελάτη ύστερα από αίτηση.
Η Thess Transfer Services  δεν ευθύνεται για ζητήματα που προκύπτουν από την υπηρεσία που παρέχει ένα συμβαλλόμενο μέρος διαφορετικό από αυτά που διατίθενται  μέσω του συστήματος κρατήσεων.
Σε κάθε περίπτωση διαφωνίας ή αν αυτοί οι όροι δεν σας ικανοποιούν πλήρως, η άδειά σας να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε σχετική υπηρεσία, αναστέλλεται αυτομάτως.

Επιβεβαίωση ηλεκτρονικών κρατήσεων

Αφού συμπληρώσει ο χρήστης της ιστοσελίδας όλα τα απαιτούμενα πεδία για τις λεπτομέρειες της κράτησης και ολοκληρώσει την διαδικασία, θα λάβει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης, στο οποίο εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες κράτησης.
Αποτελεί ευθύνη του πελάτη να ειδοποιεί την υπηρεσία σε περίπτωση που δεν λάβει το μήνυμα επιβεβαίωσης ή στην περίπτωση που κάποιες από τις λεπτομέρειες κράτησης είναι ανακριβείς. Ο πελάτης παρακαλείται να εκτυπώσει και να φυλάξει αυτές τις πληροφορίες για το αρχείο του.
Κάθε αλλαγή στις λεπτομέρειες μεταφοράς και κάθε ακύρωση κράτησης υπόκειται στις ακόλουθες χρεώσεις τροποποίησης και ακύρωσης αντίστοιχα.

Τροποποιήσεις

  1. Μεταβολές για 11 ημέρες ή περισσότερο πριν την ημερομηνία μεταφοράς δεν χρεώνονται.
  2. Μεταβολές για 10 ως 4 ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς χρεώνονται 5 EUR.
  3. Μεταβολές για τις τελευταίες 3 ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς χρεώνονται 10 EUR.
  4. Μεταβολές για τις τελευταίες 12 ώρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς δεν μπορούν να θεωρούνται εγγυημένες.
  5. Παρακαλώ να σημειωθεί: μπορείτε να παγώσετε οποιαδήποτε κράτηση και να την χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικό σας ταξίδι, μέσα σε διάστημα 6 μηνών από την αρχική ημερομηνία κράτησης. Αν δεν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Το πάγωμα της κράτησης θα επιφέρει κόστος 10 EUR. Η επιλογή του παγώματος δεν διατίθεται για ειδοποίηση συντομότερη των 24 ωρών πριν την ημερομηνία κράτησης. Έχετε δυνατότητα να παγώσετε τη μεταφορά σας μόνο μία φορά.
  6. Σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον όχημα (δηλαδή για υπερβολικές ή υπερμεγέθεις αποσκευές, επιπλέον επιβάτες, κλπ) ισχύουν επιπρόσθετες χρεώσεις ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Ασυνήθιστες απαιτήσεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στην μηχανή κρατήσεων, είναι πάντα ευπρόσδεκτες και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τις καλύψει. Δεν υπάρχει παρ’ όλα αυτά καμία εγγύηση ότι αυτά τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν. Το ποσό πληρωμής καλύπτει όλες τις πιθανές χρεώσεις συμπεριλαμβανομένης και αυτής για τον χρόνο αναμονής μετά την προσγείωση της πτήσης.

Σημαντική σημείωση: Παρόλο που θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά σας για τροποποίηση της τελευταίας στιγμής (τελευταίες 24 ώρες), συμπεριλαμβανομένων των αιτημάτων για διαδρομές που δεν διατίθενται στο σύστημά μας, επιπλέον οχήματα κλπ, δεν μπορεί να δοθεί καμία εγγύηση για την ικανοποίησή τους.

Κόστος Ακύρωσης

Η αίτηση ακύρωσης γίνεται μόνο γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης θα χρεωθείτε 5% του αρχικού αντιτίμου συν τις ακόλουθες χρεώσεις:

  1. Καμία χρέωση για ακυρώσεις 20 ημέρες ή παραπάνω από την ημερομηνία μεταφοράς.
  2. Ακυρώσεις από 19 ως 10 ημέρες πριν την μεταφορά σας χρεώνονται 10 EUR.
  3. Ακυρώσεις από 9 ως 2 ημέρες πριν την μεταφορά σας χρεώνονται 20 EUR.
  4. Δεν επιστρέφονται χρήματα για ακυρώσεις 24 ώρες πριν την μεταφορά σας ή σε περίπτωση που δεν εμφανιστείτε στην προκαθορισμένη ώρα μεταφοράς.

 

Σημαντικά Επιπρόσθετα Θέματα

Η Εταιρεία ελέγχει όλες τις μεταφορικές αφίξεις για πιθανές καθυστερήσεις, συνεπώς θα περιμένει τον πελάτη να φτάσει. Στην απίθανη περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν μπορούν να συναντηθούν στην προκαθορισμένη περιοχή, η Εταιρεία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου.
Ωστόσο, αποτελεί ευθύνη του πελάτη να παρέχει έναν σωστό και έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένου και του διεθνούς κωδικού) κατά την διαδικασία κράτησης. Σε περίπτωση παράλειψης ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη να επικοινωνήσει με την Thess Transfer Services και να ενημερώσει για τυχόν καθυστερήσεις ή προβλήματα εντοπισμού του οδηγού.

Δεν θα επιστραφούν χρήματα

  1. Αν ο πελάτης δεν παρέχει έναν έγκυρο τηλεφωνικό αριθμό και δεν επικοινωνήσει με τον 24ωρο αριθμό έκτακτης ανάγκης (εμφανίζεται τόσο στο μήνυμα επιβεβαίωσης όσο και στο παραστατικό), με αποτέλεσμα να χάσει την μεταφορά.
  2. Αν ο πελάτης δεν παρέχει σωστές πληροφορίες ταξιδιού (αριθμός πτήσης, ώρα, κλπ) με αποτέλεσμα να χάσει την μεταφορά, καθώς η Εταιρεία δεν θα έχει σωστές πληροφορίες για να ελέγξει την άφιξή του.
  3. Σε περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς εκ μέρους του πελάτη, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την επιβίβαση τους στα οχήματα και δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση πρόκλησης ζημίας από τον πελάτη θα υπάρξει δίωξη και αξίωση αποζημίωσης από την Εταιρεία.

 

Αποζημίωση

Στην απίθανη περίπτωση αδυναμίας παροχής της υπηρεσίας, ο πελάτης δικαιούται αποζημίωση αντίστοιχη με το ποσό που έχει ήδη καταβληθεί. Δεν μπορούν να διεκδικηθούν άλλες αξιώσεις. Η Thess Transfer Services  δεν φέρει ευθύνη για απαιτήσεις που υπερβαίνουν το ποσό που έχει καταβληθεί από τον πελάτη.

Ασφαλισμένα Οχήματα

Όσον αφορά όλα τα ζητήματα ασφάλισης σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες δηλώνεται ξεκάθαρα και γίνεται αποδεκτό ότι εφόσον η Thess Transfer Services διατηρεί συνεργασία μόνο με οχήματα των οποίων η ασφαλιστική κάλυψη είναι υποχρεωτική βάσει νόμου, η ευθύνη ασφάλισης βαραίνει πλήρως τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Προστασία Δεδομένων

Η Thess Transfer Services εξασφαλίζει την εχεμύθεια στην διαχείριση των προσωπικών δεδομένων όλων των πελατών. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές σας διασφαλίζονται.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλες οι υπηρεσίες ταξιδιού, ο σχεδιασμός, ο κώδικας, τα γραφικά κλπ της παρούσας ιστοσελίδας προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε χρήση χωρίς έγγραφη πιστοποίηση αποτελεί παράβαση του σχετικού νόμου. Σε περίπτωση απουσίας ξεκάθαρης γραπτής συναίνεσης, η Thess Transfer Services  και όλοι οι συνεργάτες δεν επιτρέπουν σε κανέναν να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στοιχείο σχετικό με την ευρεσιτεχνία, το εμπορικό σήμα ή τις εμπορικές πληροφορίες που παρουσιάζονται.
Η Thess Transfer Services  επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος να προσαρμόσει και να αλλάξει τους όρους χρήσης άνευ προειδοποίησης. Η χρήση αυτής της υπηρεσίας πάντα θα συμμορφώνεται με τους πρόσφατους όρους χρήσης που εμφανίζονται.
Σε περίπτωση διαφωνίας αναφορικά με τις υπηρεσίες ή κάποιον από τους όρους, αποκλειστική αρμοδιότητα έχουν τα ελληνικά δικαστήρια.

Υπολογισμός αποσκευών

Επιτρεπόμενο όριο ανά άτομο έως 180cc όγκος και έως 20 κιλά βάρος

180cc

Παράδειγμα:

  1. Μία L (100) συν μία M (70)
  2. Μία L (100) συν μία S (50) συν ένα C (30)

[table id=1 /]

Scroll to Top